Lisa i Lena stigle u Hrvatsku!

Ove godine nebrojeno zvezda posetilo je Jadran, a tom već podužem spisku sad možemo dodati i najveće zvezde Musical.ly društvene mreže, Lisu i Lenu!

Dok druge zvezde uglavnom kriju gde su, Lisa i Lena su objavile na Instagramu poruku u kojoj kažu, “Na odmoru smo u ovom momentu, sa porodicom i prijateljima”, a stavile su hešteg “Croatia”, tako da nikakve dileme nema gde su! Pitamo se i da li je ovaj video nastao u Hrvatskoj?

Osim što je izvesno da su na primorju, teško je pogoditi baš tačno lokaciju gde su. Naravno, iako su one na odmoru, verujemo da neće biti problem da srećnici koji nalete na njih dobiju autogram. Ako saznate nešto više ili ih spazite, javite nam! Mi ćemo svakako probati da dođemo do više informacija.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veliki uspeh: Lisa i Lena sledeće godine snimaju sopstveni film!

22 thoughts on “Lisa i Lena stigle u Hrvatsku!

  1. Jaoooj zasto ne u Srbiju😫😫😫😭😭😭😭😭😤😤😤😤😢😢😞😢😞😟😟😞😕😕😕😕☹️🙁🙁🙁😖😖😖😩😩😩😨😨😨

    1. Prirodna ljepota,more,ljudi i na kraju krajeva sama Hrvatska🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤

  2. Ja sam ih videla danas!!!!!!!Uspela sam da dobijem autogram ali posto nisu bile same mene bilo sramota da ih jos smaram.Tako sam presretnaaa!Yay!

  3. Ooooo mooooj bože prvo m&m a sad leliii prekosutra i ja idem na hvar pa su mozda na hvaru ko i demiii

  4. Moji idoli došli su ovdje!! Super. Iako ne živim na Jadranu ipak sam sretna. Ništa se ne zna da li će imati neki m&g??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.