Lisa i Lena već su najpopularnije Nemice na Instagramu: Nikad vam nećemo reklamirati sve i svašta!

Bliznakinje Lisa i Lena imaju tek 14 godina a iako su veoma kratko na sceni, one su već sad najpopularnije Nemice na Instagramu a uskoro će biti prve u konkurenciji oba pola jer veoma brzo pristižu dvojicu momaka koji su ispred njih – fudbalere Mesuta Özila i Tonija Kroosa!

Lisa i Lena u ovom momentu imaju 10.4 miliona sledbenika a kako su Mesut i Toni tek na milion više, jasno je da će ih njih dve veoma brzo prestići – možda već do početka leta! Interesantno, nemački mediji hvale dve devojke i kažu da se tajna njihovog uspeha krije u tome što nisu izveštačene i iskvarene. “Ovo je stvarno impresivno – njih dve su sad treće u Nemačkoj a tek prošle godine su ušle u top 10. Sve u vezi njih je iskreno, stvarno i autentično”, kaže marketing stručnjak Heiko Hebig.

Njih dve ipak ističu da nikad sebe neće pretvoriti u oglasne table za razne proizvode. “Nama nije cilj da reklamiramo šta god stignemo. Ako nam se nešto ne dopada, onda to sigurno nećemo promovisati”, kažu one u glas. I zaista, devojke ne prihvataju previše ponuda već uglavnom rade na svojim stvarima pa će na leto predstaviti svoju mini modnu liniju! Popularnost Lise i Lene definitivno je premašila granice Nemačke – definitivno ćemo nastaviti da ih pratimo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Samo za blizance! Lisa i Lena, Dolan Twins i drugi slavni blizanci organizovali Zoom žurku!

5 thoughts on “Lisa i Lena već su najpopularnije Nemice na Instagramu: Nikad vam nećemo reklamirati sve i svašta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.