Demi Lovato će šokirati sve novim albumom, peva i na Superbowlu!

Demi Lovato ima sve uslove da obeleži 2020. godinu! Iako je zamalo umrla pre godinu i po dana nakon što se predozirala u svom domu, pevačica i glumica našla je snage za povratak koji će se po svemu sudeći dugo pamtiti. Kako se sad najavljuje, njen novi album biće šokantan jer ona planira da otvori dušu do kraja.

“Demi od prošle godine naporno radi na svom novom albumu”, priča jedan izbor za E! News. Provela je više meseci tokom 2019. godine u studiju i još uvek završava taj album. Demi se nadam da će on izaći do leta ili najkasnije na jesen. Imala je baš tešku prošlu godinu i želi da o tome priča svojim fanovima. Demi će pričati o svom lečenju, borbi da ostane trezna i kako se izborila sa predoziranjem. Pisanje muzike jer terapeutsko sredstvo za Demi i mnogo joj je pomoglo. Ona je srećna što će podeliti svoju priču sa svojim fanovima, nakon čega želi ponovo da se poveže sa njima kroz turneju.”

Kad je reč o turneji, isti izvor dodaje da lovatici ne treba da brinu jer će ona sigurno ići na turneju, i da samo traži pravo vreme za to. “Ona je sad na dobrom mestu i uzbuđena je zbog novog poglavlja u karijeri”, dodaje insajder. Treba reći da Demi retko ide na evropske turneje, odnosno da je išla na jednu po prvi put tek 2018. godine, ali je tad bila veoma daleko od nas. Isto tako, prilično smo sigurni da je interesovanje organizatora malo, baš kao što je i njen fandom dosta tih na našim prostorima već godinama unazad.

Kako je objavio CNN, Demika će narednog vikenda pevati na dodeli Grammy nagrada, ali je još značajnije što će izvoditi američku himnu na predstojećem Superbowlu (finale NFL lige) u Majamiju, gde će je 2. februara gledati preko milijardu ljudi, uz prenos koji ide i u zemljama našeg regiona! Interesantno, Demi se najavom ovog događaja vratila na Twitter, gde je zadržala svoj handle ali je promenila ime u “Team Demi”, što bi trebalo da upućuje da njen tim uz njeno odobrenjene ostavlja najvažnija obaveštenja.

Pročitajte još  Opasna! Demi Lovato izbila zub svom treneru jednim udarcem!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.