Louis Tomlinson vraća One Direction u život: Moguće je da se okupimo!

Iako se sve vezano za One Direction lagano gasi, počevši od zajedničke firme momaka pa do nestanka njihove prodavnice, Louis Tomlinson i dalje smatra da ko god kaže da je ovo kraj benda, nije u pravu.

“Znate, svi uživamo u svom vremenu, ali za mene, nema šanse da se bend kao što je One Direction neće ponovo okupiti – problem je samo što ne možemo da kažemo kad će se to desiti”, pričao on je u intervjuu za Dana Woottona. Ovo je svakako olakšanje za Directionere, ali treba ipak istaći to što ni Louis, a ni ostali članovi benda više ne žele da govore o konkretnom datumu.

Da podsetimo, kad se bend razišao, govorilo se da će se okupljanje verovatno desiti za oko dve godine, ali od toga naravno nije bilo ništa. Sa druge strane, mediji prognoziraju da će nova turneja verovatno uslediti 2020. godine, na desetogodišnjiu osnivanja grupe.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ako niste ispratili: Šta se do sada desilo sa desetogodišnjicom 1D-a!

2 thoughts on “Louis Tomlinson vraća One Direction u život: Moguće je da se okupimo!

  1. Danas je 1000. dan bez One directiona i ja se nadam i vjerujem u to da će se vratiti 😘☺

  2. Kad sam danas vidjela sliku koju je Liam objavio na Instagram vratila mi je se nada za One Direction. Jedva čekam da ponovno postanu bend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.