Louis Tomlinson: One Direction je prilično ofucano ime za grupu!

Louis Tomlinson je jedan od sudija u ovogodišnjem britanskom X Factoru, a u novoj epizodu možemo videti njegov susret sa grupom No Labels (Bez oznake), koja je odlučila da se nazove tako jer su momci koje je čine toliko različiti da ih je nemoguće staviti u isti koš.

“Stvar u vezi imena… Ja ne mislim da se ikome od nas previše sviđalo ime One Direction. Ako malo razmislite o tom imenu, to je prilično ofucano”, kaže Louis. Šta li bi na tu konstataciju rekao Harry Styles koji je i izmislio ime grupe?

Louis inače kaže da mu prija pauza u radu benda jer oseća da mora da se dokaže kao pojedinac. Kad je reč o X Factoru, on kaže da će svima pružiti šansu. “Ono čega se setim kad vidim ljude na audiciji jeste da niko od nas nije briljirao na startu. Niko od nas nije oduševio publiku – to je došlo posle. Mislim da se to morate setiti pre nego što otpišete nekog”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Directioneri heroji: Fandom sakupio 40.000 dolara u humane svrhe!

2 thoughts on “Louis Tomlinson: One Direction je prilično ofucano ime za grupu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.