Louis Tomlinson o povratku 1D: Nikad ne reci nikad!

Louis Tomlinson nedavno je ponovo pričao o povratku benda One Direction u kom je stekao slavu, govoreći da bi mu bilo neizmerno drago da se bend vrati, i da to ne bi bio veliki problem iako neki članovi benda kao da misle da to nije baš izvodljivo, poput Liama Paynea koji je pre često govorio da se 1D više ne bi složio ni oko žanra koji bi snimao!

Louis kaže da za sad može „samo da sanja“ da pozove Harryja, Liama i Nialla da se ponovo okupe, ali kaže da će nastaviti da veruje! „Nikad ne reci nikad. Ako mene pitate mislim da se ovaj bend vraća, bez ikakve sumnje, možda ne uskoro ali jednog dana“ kaže Louis, koji je ipak skeptičan da će se Zayn ujediniti sa njima ikada opet, jer se on čak nije pojavio na X Factoru kada je Louisova majka preminula.

„Te večeri mi je bila potrebna podrška, momci su se pojavili i naježio sam se, ali Zayn nije došao. Čuli smo se par puta nakon smrti moje majke ali nije došao i to me je jako uznemirilo“ priznaje Louis, takođe priznajući da nije siguran da će se vraćati na X Factor kao sudija jer jako dugo nije razgovarao sa Simonom Cowellom.

Pročitajte još  One Direction - History (Official Video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Louis Tomlinson o povratku 1D: Nikad ne reci nikad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.