Louis Tomlinson: One Direction će se sigurno vratiti, ali ne dok se svi od nas ne ispune individualno

Postoje članovi One Directiona poput Louisa Tomlinsona i Liama Paynea koji već godinama veruju da će se njihov bend vratiti, ali isto tako postoji i deo benda koji su nekad činli Zayn i Harry a koji danas uopšte ne pričaju o povratku u 1D. Jonas Brothers je takođe bend za koji niko nije verovao da će se vratiti, a danas su ponovo velike zvezde kao nekad, ali koje su šanse da se to desi sa 1D?

Louis Tomlinson kaže da šansi ima, čak da je povratak benda „neizbežan“! „Zaista verujem da će se povratak desiti. Ako se ne bi desio, stvarno bih imao svašta da kažem na to. Ali verujem da je povratak nešto neizbežno“ tvrdi Louis. „Najveće pitanje je kada će se to dogoditi, a na to pitanje niko od nas nema odgovor.“

Louis smatra da još uvek nije trenutak za povratak jer se momci nisu potpuno ispunili kao solo izvođači. „Mislim da je najvažnije kad opet budemo bend da budemo isti i da ispunimo svi sve što smo hteli da ispunimo individualno. Meni su sve uspomene vezane za 1D predivne i smatram da smo sa poslednja dva albuma postigli i muzički sve što smo želeli“ smatra Louis. Slažete li se sa njim?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Žurka na ulici: Zedd i Liam Payne iznenadili slučajne prolaznike novim spotom!

3 thoughts on “Louis Tomlinson: One Direction će se sigurno vratiti, ali ne dok se svi od nas ne ispune individualno

  1. Sigurno će se vratiti i bit će još poznatiji nego prije jer su tijekom svoje solo karijere stekli još novih fanova:)

  2. Jako bih volela da se vrate,i Nial je cini mi se nesto potvrdno rekao za povratak.Ali bend ne bi bio isti bez Harrya i Zayna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.