Louis Tomlinson o tetovažama: Postao sam opsednut njima u One Directionu!

Iako One Direction trenutno nije na okupu, postoji jedna stvar koja će momke uvek povezivati – tetovaža koju su zajedno uradili!

Mnogi ljudi svedoče o tome kako su uradili jednu tetovažu a nakon nje još bezbroj njih jer im je to „ušlo u krv“, a ako gledamo samo One Direction, Zaynovo telo je prepuno tetovaža i on definitivno ide dosta ispred ostalih momaka po tome. Ipak, i Louis ima nekoliko tetovaža i postao je opsednut njima nakon zajedničke tetovaže na članku koju su uradili Harry, Zayn, on i Liam, ali ne i Niall.

„Odlučili smo da uradimo tu tetovažu na članku i od tad sam poludeo za tetovažama“ otkriva Louis. „Neke čak i nemaju posebno značenje, samo volim da gledam u njih“. U međuvremenu se i Niall pridružio klubu pa je i on uradio tetovažu – godine su pokazale da je tetoviranje postalo jedan od najvećih mainstream trendova!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Album je skoro gotov": Harry Styles uskoro saopštava da postaje solista?

3 thoughts on “Louis Tomlinson o tetovažama: Postao sam opsednut njima u One Directionu!

  1. Nisam znala da je i Niall uradio tetovazu, naučila sam ponovno nešto o 1D😁😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.