Louis Tomlinson obradovao fanove: I dalje se čujem sa momcima iz One Directiona!

Nakon ovoliko godina pauze, čak i Directioneri gube nadu da će njihov bend jednog dana stati na scenu okupljen kao nekada, naročito jer njegovi članovi sada imaju solo karijere na koje su se navikli. Međutim, Louis Tomlinson kaže da ga pauza nije skroz razdvojila od starih prijatelja iz benda, i to fanove raduje!

Louis je u intervjuu za Hits Radio Breakfast ispričao najpre da je Liamu čestitao rođendan! “Pričao sam sa Liamom zapravo par dana nakon njegovog rođendana. Neću da lažem, bio sam mnogo zauzet i nisam stigao da se javim na rođendan, ali Liam je stvarno sve razumeo. Mislim da je on član benda s kojim sam se poslednji put čuo” priča Louis, ali Liam nije jedini kog Louis redovno prati!

“Na Glastonbury festivalu video sam i Nialla Horana, a Harryja Stylesa nisam video jako dugo ali sam se nedavno čuo sa njim tako da, sve u svemu, dobro je. Video sam da se Harry ošišao, lepo mu stoji, zar ne?” zaključio je on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Na njihov rođendan: Iva nam šalje kviz o One Directionu!

One thought on “Louis Tomlinson obradovao fanove: I dalje se čujem sa momcima iz One Directiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.