Ambiciozni Liam Payne: Hoću među glumce!

Liam Payne još uvek sprema svoj solo album i turneju ali pravi i planove za posle gde posebno izdvaja glumu odnosno veliku želju da se isproba i na filmu, kao što je to uspešno uradio Harry Styles.

“Meni je gluma jedan od najvećih ciljeva u životu. Kad gledam film, mene to pogodi na određeni način. Možda bih mogao da budem Batman ili ko zna ko već”, kaže on. Interesantno, manje-više svi 1D momci pokazuju želju da glume, sem Nialla Horana koji makar za sad to ne vidi kao mogućnost.

Videćemo ipak kako će se ovakve želje odraziti na sudbinu One Directiona koji posle godina neaktivnosti lagano gubi na popularnosti a momci nemaju preteranu želju da se vrate jer svi imaju vrlo uspešne solo karijere.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad se setio: One Direction popili tužbu zbog krađe pesme!

2 thoughts on “Ambiciozni Liam Payne: Hoću među glumce!

  1. Bilo bi ga super vidjeti u filmu, ali neka se vrate svi kada pokušaju što žele u 1D😊😁

  2. Pravi fanovi 1D će ih zauvijek čekati jer su nam obećali da će se nakon pauze vratiti. Tko je sa mnom? Ja ću ih čekati.😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.