Little Mix nastupile bez Perrie, otkazale snimanje zbog korona virusa!

Šou mora da se nastavi! Bolesna Perrie Edwards propustila je nastup Little Mix u Brazilu, pa su devojke na scenu u Sao Paulu izašle kao trojka! Ipak, čini se da su one bile spremne na ovakvu situaciju, tako da su uspele da zamene delove koje peva njihova koleginica.

Devojke je baš ponela atmosfera tako da su i tverkovale na sceni! Inače, ovo je bio nastup u okviru ženskog festivala pod nazivom GRLS! pa je tu bila još jedna velika svetska zvezda starije generacije – Kylie Minogue. Ako je za utehu fanovima, oni su unapred znali da će gledati samo 75% Little Mixa na sceni, s obzirom da im se Perrie obratila porukom u kojoj je rekla, “Zdravo svima, žao mi je što ne mogu da putujem i nastupim u Brazilu jer se loše osećam. Svim fanovima koji dolaze na šou, srce me boli što ne mogu da budem tamo sa vama, ali znam da će devojke razbiti i da će dati sve u mom odsustvu.”

Dodatne nevolje nastale su jer su devojke morale da otkažu snimanje spota u ovoj zemlji, a razlog je korona virus! Njihov tim odbio je da doleti u Brazil ne jer se plaši da će se zaraziti, već jer bi po povratku u Britaniju oni dve nedelje morali da provedu u karantinu, da se proveri jesu li zdravi ili ne. Kako piše The Sun, dodatna nevolja je u tome što je ovo trebalo da bude prvi spot za njihov novi album, a kao i da njihov tim sad ima problem da nađe prostora gde i kad da ga snime, jer one uporedo rade i svoj talent šou. Odluka o otkazivanju snimanja svakako bi morala biti doneta s obzirom na loše zdravstveno stanje Perrie, ali jasno je da one nemaju puno vremena za čekanje!

Pročitajte još  Jesy poručuje Jade: Udariću te ako ti Biebs bude dečko! (VIDEO)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Little Mix nastupile bez Perrie, otkazale snimanje zbog korona virusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.