Uhvaćena: Kylie Jenner skupo da koristi sopstvenu kremu za zaštitu od sunca!

Kylie Jenner nije bio problem da nedavno plaća svaki dan svog odmora na Karibima 15.000 dolara, ali zato gleda da uštedi na drugim stvarima, kao što je krema za sunčanje! Naime, iako je nedavno predstavila svoj proizvod na tu temu koji prodaje za čak 30 evra, ona je ipak ovih dana snimljena kako koristi mnogo jeftiniji proizvod!

Boraveći nedavno u sunčanom Palm Springsu u Kaliforniji, Kylie je na sebe nanosila Banana Boat kremu koja je mnogo jeftinija pa je koriste svi slojevi društva. Sama kompanija vrhunski je trolovala Kylie sa serijom emodžija u obliku ruku koje se mole, a sve kao znak zahvalnosti jer im je ona dala fantastičnu reklamu! Kako piše Mirror, Kylie je videla sve komentare, pa je objasnila situaciju rečima, “Uh, ja sam van grada a moja mama je hejter pa nema moje sredstvo.” Iako to objašnjenje deluje logično. Kylie je morala znati da se svaki njen korak prati kao i da će joj ovakav potez naneti štetu i pomoći rivalskoj kompaniji!

Sestre Kardashian i Jenner inače imaju tradiciju da promoviše određene proizvode koje ni same ne koriste, ili još gore, da promovišu čajeve za mršavljenje koji izražavaju zgražavanje lekara, ali i šire javnosti koja ih smatra izuzetno štetnim. To znaju i sestre, pa kilograme skidaju uz pomoć preskupih ličnih trenera koji su uz njih svaki dan. Ipak, ova priča verovatno će biti brzo zaboravljena, s obzirom da medije i dalje najviše interesuje veza Kylie i Travisa Scotta, s obzirom da je on ponovo počeo da živi sa njom. Kako se navodi, njih dvoje su u odličnim odnosima ali još uvek ne žele da se u javnosti pojave kao par jer pokušavaju da shvate mogu li da ostanu zajedno na duge staze ili je vreme da svako krene svoju putem, uz obavezu koju imaju prema svojoj ćerkici Stormie.

Pročitajte još  Alkohol je kriv za sve: Kylie Jenner proslavlja 18. rođendan u Kanadi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.