Perrie Edwards postaje novi član žirija u X Factoru, devojke se vratile snimanju albuma!


Little Mix su 2012. godine pobeile u takmičenju X Factor, gde se sada ukazala prilika da jedna od članica benda bude član žirija u novoj sezoni ovog takmičenja!

Kako se navodi, jedan od članova žirija, Nicole Scherzinger je u nesuglasicama sa Simonom Cowellom, što je prouzrokovalo da ostavi prazno mesto u žiriju. Mediji navode da jedna od članica Little Mixa ima velike šanse da zauzme mesto sudije u takmičenju, a favorit za to mesto je definitivno Perrie Edwards.

Izgleda da će Perrie čekati gust raspored sa obzirom da se Little Mix prošle nedelje vratio u studio kako bi radio na svom novom albumu za koji kažu da stiže uskoro. Sve ovo je ponovo pokrenulo sumnju i glasine da će devojke nakon objavljivanja novog albuma otići i na pauzu, ali moraćemo prvo da sačekamo da devojke potvrde sve ovo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Little Mix objavile novi singl sa albuma „LM5“, spot stiže u petak!

4 thoughts on “Perrie Edwards postaje novi član žirija u X Factoru, devojke se vratile snimanju albuma!

  1. Bilo bi to savršeno. Perrie bi bila sigurno zadovoljna jer je prije nastupala na X Factoru a sad je i (očito) član žirija!!

  2. Nece se pokajati ako izaberu bilo koju od njih cetiri-sve devojke su jednostavne fenomenalne i sve zasluzuju da budu ziri u X-Factoru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.