Brine za nju: Harry Styles pričao sa Perrie Edwards!

perrie-edwards-1148412980

Kako mediji navode, Perrie Edwards mnogo je prirasla za srce Harryju Stylesu pa sjajni momak nije mogao a da je ne pozove i uputi joj lepe reči.

“Harry nju skroz razume – seća se kako mu je prva devojka slomila srce kad je imao 14 godina. Odmah ju je nazvao. On je skroz spontan a njegov poziv je mnogo značio Perrie”, prenosi The Daily Star. Perrie Edwards odužila mu se time što je u intervjuima spomenula kako u ovom trenutku najviše voli 1D pesmu: “Drag Me Down” ali prilično smo sigurni da bi je ona spomenula i bez Harryjeve podrške jer su Little Mix i 1D od početka vrlo bliski. Devojke iz Little Mixa inače jako cene Harryja ali su u prošlosti sve četiri odbacile da bi mogle biti u vezi s njim jer kako kažu, devojke se prosto lepe za njega a on ne zna kako da ih odbije!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Leteći Harry: Stigao je spektakularni spot za "Sign of the Times"!

One thought on “Brine za nju: Harry Styles pričao sa Perrie Edwards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.