Perrie Edwards o incidentu na nastupu Little Mix: Imala sam vatru u kosi, crkla sam od straha!

Nastupi zvezda na velikim ceremonijama uvek se planiraju do savršenstva, jer kada se šou emituje uživo, tu nema mesta za greške! Ako ste gledali nastup Little Mixa na dodeli BRIT nagrada, sumnjamo da vam se nije dopao njihovo izvođenje pesme “Woman Like Me”, međutim kako kaže Perrie, na probi nije prošlo sve tako sjajno!

Devojke su bile nervozne i pod stresom nakon incidenta sa pirotehnikom tokom proba, ali na svu sreću se je prošlo u najboljem redu tokom nastupa uživo. Perrie otkriva da je došlo do problema sa vatrometom koji joj je dospeo i u kosu, da se ona umalo zapalila! “Imam vatru u kosi,” vikala je dok je pokušala da pobegne od opasnosti. Perrie priznaje da je ovo bilo poprilično strašno iskustvo za nju, kao i da je bila preplašena u tom momentu da se skoro uneredila.

Devojke su se susrele i sa Jackom Whitehallom, koji je bio voditelj na BRIT dodeli nagrada i imao je prilike da postavi neka pitanja devojkama, a nije se ustručavao ni da pomene Piersa Morgana koji je do nedavno svađao sa članicama Little Mixa u tvrdnji da pokušavaju da prodaju svoju muziku oskudnim oblačenjem u spotu za pesmu “Strip”. On se takođe našalio na račun Jesynog jamajčanskog naglaska kada je izgovarala reč “kebab”, na šta je ona samo prevrnula očima. Na svu sreću veče je prošlo u najboljem redu, a devojke su dobro i nadamo se da se ovakve greške neće više ponavljati!

Pročitajte još  Perrie Edwards prelomila: Nema povratka Zaynu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.