Billie Elish započela turneju dok ih drugi otkazuju

Ovih dana verovatno niko ne želi da se nađe u koži izvođača koji planiraju velike turneje! Dok neki poput BTS-a otkazuju nastupe kako bi sprečili širenje korona virusa, Billie Eilish ima drugačiju ideju, pa je prošle noći započela svoju novu svetsku turneju koncertom u Majamiju!

Billie je ispunila arenu zajedno sa svojim bratom Finneasom a tokom nastupa izvela je 21 pesmu među kojima su naravno svi njeni najveći hitovi, uključujući “Bury a Friend” koji otvara koncert, preko “Ocean Eyes”, “When the Party’s Over” ili “Bad Guy”, piše JustJaredJr. Dosta se priča i uvodnom videu za koncert jer u njemu vidimo Billie sa manje odeće nego što je uobičajeno, dok drži govor o tome kako je drugi doživljavaju.

“Imate mišljenja o mojim mišljenjima, o mojoj muzici, o mojoj odeći, o mom telu. Neki ljudi mrze to što ja nosim, nekim ljudima se sviđa, neki to koriste da posramljuju druge, neki to koriste da posramljuju mene”, kaže ona u uvodu. Billie se tokom nastupa ipak ostaje verna svojoj tradicionalnoj širokoj odeći u kojoj se oseća najprijatnije.

Ovih dana o Billie su se pojavile bizarne glasine da je i sama obolela od korona virusa, ali ona nije ni reagovala na to. Ipak, zaista se pitamo da li će ona uspeti da završi kompletnu turneju, s obzirom da su neka od područja koja planira da poseti trenutno prilično rizična. Danas do nas dolaze vesti kako je čitava Italija sad stavljena u karantin, a neke od naših zemalja navode da bi mogle zabraniti ulaske stranaca. Ipak, svi i dalje veruju da će korona potrajati koliko i sezonski grip i da će uz malo odgovornosti ova bolest brzo nestati sa lica planete, kao što je to već bio slučaj sa svinjskim i ptičjim gripom kojih se slabo i ko seća.

Pročitajte još  Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama Khalid-a i Billie Eilish!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Billie Elish započela turneju dok ih drugi otkazuju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.