U suzama: Jesu li Little Mix devojke previše fine za svoj talent šou?

Devojke iz grupe Little Mix započele su svoj talent šou The Search u petak veče, a to što su pojedine takmičare morale da pošalju kući palo im je baš teško! Iako su obećale da će u svom šou biti brutalne, kad je trebalo preći sa reči na dela, pevačice su shvatile koliko je teško srušiti nekome snove.

Tokom audicije u Eseksu, Jesy Nelson i Jade Thirlwall bukvalno su plakale dok su donosile odluku o tome da dvoje talentovanih pevača eliminišu, pa su Perrie i Leigh-Anne morale da ih teše. Situacija je bila toliko teška da je snimanje moralo da bude prekinuto na nekon vreme da bi se one smirile, piše The Sun.

Čitav šou sniman je pred publikom, pa ne čude izjave brojnih svedoka! “Devojke su se mnoge trudile oko mnogo ljudi koji učestvuju u šou i vezale su se za njih. Sad kad moraju da se pozdrave sa nekim od njih, to im pada jako teško. Neke od pevača izbacivanje je teško pogodilo, i to je onda pokrenulo emocije kod Jesy i Jade”, priča jedan od gledalaca. Ovo je najteži deo šoua i bilo je to baš emotivno veče. Jesy i Jade su lile suze. Jasno je da im šou mnogo znači i da im je mnogo stalo do izvođača.”

Pročitajte još  BBC Radio 1 Teen Awards: Dominacija Little Mix, BTS i Cardi B!

Inače, devojke su od stotine kandidata napravile šest grupa, a onda su morale da izbace po dve ili tri osobe iz svake od grupa. Ostali će se pojaviti u nastavku takmičenja koje će biti prenošeno uživo, sve dok se ne odabere pobednik! Kako se navodi, ove kvalifikacije biće prikazane u aprilu, a onda ćemo gledati četiri emisije uživo! Nagrada je fantastična, jer ne samo da će pobednička grupa biti u prilici da radi sa Little Mix i vrhunski producentima, već će i biti predgrupa Little na narednoj letnjoj turneji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.