Nestvarno: Little Mix pokušale da smuvaju Jade sa sadašnjim dečkom Perrie Edwards!

Život nekad priredi neverovatne stvari, a to će vam potvrditi i Little Mix koje su pre tri godine pokušale da smuvaju Jade Thirlwall sa sadašnim dečkom Perrie Edwards, Alexom Oxlade-Chamberlainom!

Interesantno, u intervjuu koji vidite ispod, Perrie uopšte nije bila prisutna jer je bila bolesna, ali su ostale devojke pokušale da smuvaju Alexa i Jade, poručivši mu da je ona slobodna! “Jade je potrebna zaštitnik, ona je tako blesava, a i singl je”, pričale su one, a Alex je odgovorio, “Siguran sam da mogu da pomognem!” Sirota Jade je bila sva postiđena, pa se nije izjašnjavala!

Od svega očigledno nije bilo ništa, da bi fudbaler nakon par godina upoznao jedinu članicu grupe koju nije znao… i baš mu se ona dopala. Neki bi rekli da je tako i bolje, s obzirom da je Perrie te 2015. još bila sa Zaynom koji ju je ostavio nekoliko meseci nakon odlaska iz 1D.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jana je uradila intervju sa Mixerkom iz Nju Džersija!

5 thoughts on “Nestvarno: Little Mix pokušale da smuvaju Jade sa sadašnjim dečkom Perrie Edwards!

  1. Obožavam ove cure, jer one nisu grupa već ekipa. Podržavaju jedna drugu i dok razgovaraju vidi se iskreno prijateljstvo koje retko ko ima. Posebne su i zanimljive. Divim se prvenstveno njihovom prijateljstvu, pa onda i neverovatnom talentu koja svaka poseduje. Sigurna sam da Perrie {u koliko zna za ovo } zbija šale i smeje se Jadeinoj reakciji. 🇯🇵🇱🇯❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.