Lisa i Lena tuguju: Neće više da se viđaju sa nama jer smo slavne!

Lisa i Lena tuguju: Neće više da se viđaju sa nama jer smo slavne!

Važna životna lekcija koju moramo da naučimo jeste da koliko god da se trudimo, nekome nećemo odgovarati. Lisa i Lena u ovom momentu jesu najslavnije devojke u Nemačkoj, ali one se isto tako osećaju potišteno jer osobe kojima su pružile sve više ne žele da ih vide, niti da razumeju obaveze koje one imaju.

Dok se većina zvezda odriče svojih “običnih” prijatelja, u slučaju Lise i Lene, situacija je bukvalno obrnuta! “Mi smo bile bukvalno jedine koje smo se javljale svima, a onda su počeli da pričaju da smo se promenile, bilo nam je jako teško zbog toga. Mi smo i dalje one ista Lisa i Lena”, pričaju devojke koje sve ovo jako pogađa. Kako one ističu, počele su i da ostaju bez prijatelja. “Kad bismo išli zajedno u tržne centre, neko bi prišao da se slika sa nama. Onda su dolazili sve više i više. Za neke od naših prijatelja to je bilo previše, samo su otišli. Ipak, ima i onih koji su ostali, a mi smo naučile šta je prijateljstvo,” pričaju one.

Devojkama je najviše krivo baš zbog toga što neki misle da su se one promenile i čak pokvarile. “Lisa i ja nikad ne pijemo alkohol. Uvek kažemo ‘molim’ i ‘hvala’ i molimo se svakog dana”, priča Lena. “Crkva je super mesto”, dodaje Lisa. “Nas su roditelji tako učili.” Za sve ove godine koliko Famoza piše o devojkama, nikad ništa loše nismo čuli o njima. Ako ih birate za svoje uzore, verujemo da niste pogrešili!

Pročitajte još  Kristina nam šalje kviz o Lisi i Leni!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.