Treći put ove nedelje: Selena Gomez promenila frizuru!Znali smo već da se Selena Gomez oseća sjajno kada na sebi doda makar suptilnu promenu, a to najbolje može da radi kroz menjanje frizura – ove nedelje ona je prosto nezaustavljiva!

Da, Selena je prošle nedelje prošla kroz tri promene – najpre, početkom nedelje posetila je Nemačku i kompaniju Puma sa kojom sarađuje, a frizer iz Los Anđelesa pobrinuo se za njenu kosu učinivši je potpuno drugačijom – uz jako duge ekstenzije, Sel je dobila visoku i gustu pletenicu, a unutrašnji deo kose joj je obrijan i biće potrebno godinu dana da kosa u tom delu izraste! Ipak, frizer se pobrinuo da Sel bez problema pravi sve frizure a da joj kosa ne izgleda kraće ili poluobrijano, pa ovo nije bio pogrešan potez!

Always need a subtle change. @puma Germany family time 😊 grateful for the welcome!

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

„Sa ovako obrijanim delovima, niko ne može ni da ukapira da vam je daj deo obrijan. Može da nosi konjski rep, može i da pusti kosu. Pustio sam je da eksperimentiše“ objašnjava frizer. Sel je već u četvrtak sa fanovima ponovo viđena sa starom frizurom odbacivši ekstenzije, čime je pokazala da joj se obrijani deo zaista ne vidi. Treći put iste nedelje, na Instagramu slavnog šminkera Hung Vanngoa osvanula je Selenina fotka sa skroz drugačijom frizurom – ovo je najverovatnije perika, ali ovako učestale promene su svakako za pohvalu!

Coming soon…

Објава коју дели Hung Vanngo (@hungvanngo) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Najtačniji cenovnik: Evo koliko košta dolazak 5SOS, Little Mixa, Sel, Demi, Ariane...

5 thoughts on “Treći put ove nedelje: Selena Gomez promenila frizuru!

  1. Meni je preslatka sa svakom frizurom, ali me najviše zaintrigirala ova posljednja, jer u opisu piše da "dolazi uskoro"

  2. Ne sviđa mi se baš ova njena nova frizura, malo je nekako možda i prekratka, ali OK, ja ne odlučujem o tome. Još uvijek je lijepa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.