Tini blistala na crvenom tepihu Premios Platino nagrada, uručila nagradu za najoriginalniju muziku u filmu!


Rano jutros po našem vremenu održana je dodela Premios Platino nagrada u Meksiku gde se okupio veliki broj pevača, režisera i glumaca iz Južne Amerike, Španije i Portugala, a jedna od ličnosti koje su imale priliku i da uruče neku od nagrada bila je i Tini Stoessel!

Martina je na crvenom tipu oduševila sve svojim izgledom, odnosno belom haljinom jednog arentinskog dizajnera za brend Giacobbe, ali i cipelama Rickyja Sarakanija čiji brend se već odavno vezuje za mladu Argentinku. Ovo je bila odlična prilika za Martinu da se pokaže i u ulozi voditeljke, pa smo mogli da je vidimo da je uručila nagradu za najoriginalniju muziku u filmu u čijoj kategoriji je pobedila pesma “La Cordillera” Alberta Iglesiasa. Iako Tini nije uručila nagradu za najbolji animirani film, sigurno je jednim delom ponosna, jer je tu pobedu odneo film “Todeo Jones 2” za koju je snimila pesmu “Todo Es Posible”.

Ono što je još bilo interesantno jeste što je Tini bila u prilici da da nekoliko intervjua kao što je za arentintinski Hola, ali i mnoge druge medijske kuće u Meksiku, tako da se nadamo da nije izsotala i neka izjava o njenim budućim planovima. Premios Platino nagrade ispratio je i veliki broj televizja, a zvaničan snimak čitave večeri biće uskoro dostupan i na youtubeu. Novinarima je bilo zanimljivo i to što se nakon toliko vremena Tini srela sa bivšim dečkom Peterom Lazanijem.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ko to može da izdrži? Martinu primoravaju na dva koncerta dnevno, otkazali susret sa Tinistima bez njenog znanja!

10 thoughts on “Tini blistala na crvenom tepihu Premios Platino nagrada, uručila nagradu za najoriginalniju muziku u filmu!

  1. Zasto bas za Tini uvek izvesti te Soy Luna je 10000 nastupila ne gde,a vi to niste objavili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.