Ariana Grande otkriva planove za novi album: Hoću kao Beyonce, neću da mi drugi govore šta da radim!

Ariana Grande imala je ogromnu inspiraciju, pa već odavno priča kako je praktično završila svoj naredni album, pod nazivom “Thank U, Next”. Ipak, ona sad dodaje da se on neće pojaviti već godine iako je to najavljivala kao mogućnost.

Ari kaže da je već pomalo umorna od promovisanja albuma pa da bi volela da uradi isto što i Beyonce i jednostavno iznenadi svoj fandom novim materijalom. “Moj san je oduvek bio… Da izbacim muziku kao što to rade repere”, priča ona za Billboard. “Mislim da postoji određeni standard u popu – moramo da najavimo singl, onda izbacimo singl, onda sačekamo pretprodaju, pa moramo da pesmu pustimo na radio, pa izbacimo i spot i sve te stvari. Ja bih samo da pričam i pevam mom fandomu i radim to kao što rade momci. Što oni mogu, a ja ne? Neću da mi drugi govore šta da radim. Želim da sad radim na svoj način!”

Ona navodi da više zaista nema ograničenja. “Ako hoću dva albuma odjednom, tako će i biti! Ako hoću da objavim album u sred turneje, uradiću i to. Mislite da nećemo imati muzički studio na turneji? Mislite da nećemo praviti album na putu? Naravno da hoćemo! Hoću da stvaram ono što je autentično, iskreno i prirodno. To je jedini način da preživimo.”

Pročitajte još  Dosadila joj Zemlja? Arianu Grande ovih dana fasciniraju druge planete Sunčevog sistema!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ariana Grande otkriva planove za novi album: Hoću kao Beyonce, neću da mi drugi govore šta da radim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.