Moćne devojke: Lisa i Lena sad imaju svoje Instagram filtere!

Uspon Lise i Lene na Instagramu je kao prava bajka – devojke sad imaju blizu 14 miliona pratilaca, a veliki priznanje predstavlja to što su sad dobile i sopstvene filtere na ovoj društvenoj mreži!

Devojke kažu da su imale jednostavno ideju: “Htele smo da filter bude jednostavan. Htele smo da odaje utisak svežine, ali i da uspostavimo vezu fanova sa nama, pa zato i sličica oka koju koristimo i za naš brend i veoma nam je važna”, pričaju one za Bravo.de.

Naravno, devojke pričaju o svom brendu J1MO71 koji su lansirale, a čiji naziv ima vrlo neobično objašnjenje. “Jimo” je reč koja na haićanskom znači “blizanci”, a broj na kraju (71) označava obrnuti datum njihovog rođenja, 17. jun. Takođe, ako obrnete “J1” sa početka imena brenda, takođe ćete dobiti 17! Na kraju, ono “1” u “J1mo” označava termin “One Love”, odnosno ljubav koje devojke osećaju jedna prema drugoj, ali i prema svom fandomu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lisa i Lena: Pišu nam da nas žele mrtve!

3 thoughts on “Moćne devojke: Lisa i Lena sad imaju svoje Instagram filtere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.