Velike promene: Lisa i Lena napustile klasično školovanje!

Lisa i Lena imaju samo po 15 godina ali su već toliko uspešne da ne postoje ženske nemačke zvezde popularnije od njih na društvenim mrežama! Zbog toga i ne čude pozivi da devojke učestvuju na poslovnim konferencijama a na najnovijoj održanoj u Hamburgu, pričale su o svojim planovima ali i promenama u životu.

Kako one navode, najsrećnije su jer im niko ne naređuje, pa one same smišljaju šta će da rade. “Mi smo same sebi šefovi. Ako nam se bude dešavalo da iz dana u dan samo ponavljamo kako smo umorne, onda napravimo pauzu”, kažu one. Koliko su njih dve odlučne u nameri da se posvete poslu, najbolje govori to što su odustale od srednje škole!

Umesto toga, one sad pohađaju plesnu akademiju a sve u cilju da se polako spremaju za svet filma. “Sanjamo o tome da postanemo glumice. Sad radimo na našem filmu – radi se o bliznakinjama, to je sve što mogu da kažem”, kažu njih dve. Nadajmo se da će one ipak i dalje imati vremena za svoj fandom i meetupove!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nisu ovo zaslužile: Rasistički napadi na Lisu i Lenu zbog frizura!

3 thoughts on “Velike promene: Lisa i Lena napustile klasično školovanje!

  1. Imaju dobro razmišljanje ali ipak ja razmišljam što bi bilo ako im to nebi uspjelo iako mislim prije da bi nego da nebi. Famozo bilo bi mi drago ako bi mogli nešto učiniti da pozovete Lisu & Lenu ovdje u Zagreb i Beograd, volim ih i to bi mi puno značilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.