Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama iz serije ,,Violetta”!

Ćaos, ponovo je tu Sunčica sa novim, 63. po redu blogom. Ovoga puta je ponovo lista pesama u pitanju, ali ovoga puta iz serije ,,Violetta”. Verovatno ću od sada pisati i ovakve blogove (mislim, sa listama omiljenih pesama iz nekih serija a možda i filmova, videću još). Kao i sve svoje blogove, i ovaj ću početi sa nekoliko uvodnih reči a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga!

Dakle, serija ,,Violetta” za mene predstavlja nešto stvarno važno. Ova serija je svakako obeležila meni nekoliko godina, ali i dan-danas, nakon što je serija završena još pre 3 godine, slušam pesme iz te serije. Ako čitate moje blogove, već znate da obožavam Latino pesme, ali nisam do sada nabrajala u tim blogovima pesme iz ove i još nekih serija iz razloga što sam htela da svakoj posvetim poseban blog. Ima ih ukupno 20 na listi i nisam ih ređala ni po kakvom redosledu već sam ih potpuno nasumično nabrajala. Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, hajde da krenemo sa temom ovog bloga!

Nuestro Camino

Predivna pesma koju izvode Violetta (Tini) i Leon (Jorge). Pesma je inače iz druge sezone i potpuno je ljubavna pesma u pitanju.

Underneath It All

Veoma emotivna pesma iz treće sezone koju izvodi Vilu (Tini). Prelepa pesma je u pitanju, zaista.

Hoy Somos Más

Fantastična pesma kojom inače počinje druga sezona. Za mene predstavlja stvarno neku nostalgiju.

Encender Nuestra Luz

Ovu pesmu izvode Camila (Cande), Francesca (Lodo), Naty (Alba) i Ludmila (Mechi). Pesma ima stvarno zanimljivu melodiju i ritam.

Ser Mejor

Što se ove pesme tiče, njom se završava prva sezona. Radi se o stvarno, stvarno mnogo dobroj pesmi.

Yo Soy Así

Pesma koja ima nešto drugačiji ritam i malo jači zvuk, kako bih opisala, u odnosu na druge pesme, ali svakako zvuči super.

Cómo Quieres

Veoma interesantna pesma koja ima super zarazan ritam, kao i melodiju, a izvodi je Violetta (Tini).

Código Amistad

Svakako jedna od pesama koje su obeležile drugu sezonu serije, a izvode je Cami (Cande), Fran (Lodo) i Vilu (Tini).

Descubri

Definitivno jedna od najemotivnijih pesama iz serije. Iz treće sezone je, a izvode je Vilu (Tini) i Leon (Jorge).

Te Creo

Među prvim pesmama koje sam zapazila iz serije. U okviru prve sezone je, i stvarno je osećajna pesma u pitanju.

En Gira

Ovom pesmom počinje 3. i finalna sezona serije a ima nešto brži ritam i fantastična je pesma, stvarno.

Esto No Puede Terminar

Što se ove pesme tiče, njom se završava 2. sezona i ima stvarno extra melodiju kao i ritam. Ne znam šta bih više dodala.

Habla Si Puedes

Pesma koju izvodi Vilu (Tini) i koja je iz prve sezone. Ako ste gledali seriju, verovatno znate i o kome je pesma.

On Beat

Sjajna pesma koja ima stvarno vrhunski ritam po mom mišljenju (mislim to je bilo i logično po naslovu pesme, ali ok).

Quiero

Pesma koju izvodi Vilu (Tini), ali takođe postoji i verzija koju izvodi Ludmila (Mechi). U svakom slučaju, radi se o još jednoj odličnoj pesmi.

Friends Till The End

Fenomenalna pesma koja se nalazi u okviru treće sezone serije. Mislim da je ovo takođe jedna predivna pesma, kako stihovno, tako i melodično.

Si Es Por Amor

Ova pesma ima istovremeno neki sladunjav, ali i malo tvrđi ritam a izvode je Ludmila (Mechi) i Violetta (Tini). Takođe, želim da naglasim da je i spot jako zanimljiv.

Ven Y Canta

Pesma koja se nalazi u okviru prve sezone a zvuči stvarno sjajno, ali istovremeno i nekako opuštajuće.

Alcancemos Las Estrellas

Još jedna fantastična pesma koja je iz druge sezone i moram naglasiti da i ona ima nešto drugačiju melodiju u odnosu na ostale.

Supercreativa

I za kraj ovog bloga, još jedna fenomenalna pesma, koja se inače nalazi u okviru treće sezone serije.

I to bi bilo sve što se tiče mog 63. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme iz ove serije? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama iz serije ,,Violetta”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.