Liam Payne i Ed Sheeran sarađuju na novoj pesmi!

Liam Payne je uposlio Eda Sheerana da mu napravi još jedan, hit, veliki poput “Strip That Down”. Nakon planetarnog uspeha te pesme, Liam se obratio Edu da bi uspeo da napravi pesmu koja parira STD. Ed je njegov zahtev prihvatio oberučke, a oni sada rade na novoj pesmi koja bi trebalo da izađe krajem avgusta.

Nova pesma trebalo bi da se zove “Stack it up”, a nakon poslednje, ne preterano uspešne pesme, Liam je rešio da se ozbiljno pozabavi novom pesmom, a Edu veruje dovoljno da zna da će uraditi nešto spektakularno. Liam će uskoro izbaciti još jednu pesmu, u saradnji sa reperom A Boogie wit da Hoodie, a njegova nedavna pesma sa French Montanom nije uspela da dospe ni na jednu top listu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Liam Payne napisao rođendansku serenadu za Naomi Campbell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.