Liam Payne se vraća na mesto gde je nestao One Direction: Znali smo da je kraj!

Liam Payne će ove godine biti deo Jingle Ball turneje što znači da će nastupati širom Amerike od kraja novembra do sredine decembra a posebno će interesantno biti u Los Anđelesu gde je 1D poslednji put nastupio zajedno na teritoriji Amerike, kraj 2015. godine.

“Biće pomlao čudno, zar ne?”, kaže on za Billboard. “Tad smo se pitali šta donosi budućnost. “Bio je to gorko-sladak osećaj jer smo znali da idemo na pauzu. Znali smo i da će to napraviti zabunu ali mislim i da je najbolje ovako. Svi smo trenutno uspešni i uživamo u tome. Jako sam poosan na sve momke.”

Liam će tokom festivala pevati tri pesme – “Strip That Down”, “Get Low” i “Beedrom Floor”, stvar koja izlazi 20. oktobra. “To je tako sjajna pesma, nikad mi ne dosadi da je slušam”, priča on o svom novom singlu. I moja familija voli tu pesmu, tako da moram i ja”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BRIT Awards 2017: 1D u duelu sa Zaynom, Louis ga podržao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.