Kendall ili Kylie? Caitlyn Jenner pomešala svoje ćerke!

Kylie Jenner je za svoj rođendan dobila mnoštvo čestitki, prijatelja, fanova i porodice. Kylie je kao mala jako ličila na svoju sestru Kendall, pa je čak i najvećim fanovima nekad teško da između njih naprave razliku, ali nismo očekivali da će se to desiti njenom ocu, Caitlyn Jenner!

Caitlyn je na svom Instagramu podelila sliku uz dirljivu rođendansku čestitku za Kylie “Život je bio tako jednostavan ranije, ali život je tako dobar sada. Srećan rođendan mojoj dušici @kyliejenner”. Sve deluje sasvim u redu, sem slike koju je Caitlyn postavila – Kendallinu! Izgleda da se ona malo zbunila i umesto Kyliene slike iz mladosti, postavila je Kendallinu!

Fanovi su ovo šaljivo iskomentarisali, a nakon toga Caitlyn je brzo obrisala sliku i postavila sliku na kojoj su male Kylie i Kendall zajedno, uz opis “Srećan rođendan @kyliejenner”. Različiti komentari su se tu našli, a jedan koji je nas nasmejao je “Ahhh, slika njih oboje – bolje ne rizikovati!”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Selena priznaje: U Taylorinoj ekipi jedino sam ja singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.