Liam Payne: Družio bih se opet sa Zaynom ako on želi!

Liam Payne nakon toliko dugo ćutanja želi ponovo da progovori sa Zaynom i ističe da će dozvoliti da to bude njegov izbor, ali da bi bilo lepo da njihovi odnosi budu kao nekada!

Naime, ova dva momka srešće se na BRIT Awardsu a Liam je toga svestan isto koliko i mediji koji već ispituju da li bi Liam voleo da sve bude kao pre ako se sretnu. „Ako bude tamo i pozove me da izađemo, ja sam za“ izjavio je on. Liam će se na dodeli boriti sa „Strip That Down“ za najbolji britanski singl i najbolji britanski spot, a tu je zajednička nominacija Taylor Swift i Zayna, pesma „I Don’t Wanna Live Forever“!

Dok Liam tek treba da napravi taj korak, Louis ističe da je već izgladio odnose sa starim prijateljem Zaynom – „Ponovo smo u kontaktu i uspeli smo da sredimo sve, kontam da smo ponovo prijatelji“ otkriva Louis. „Kao i za sve stvari, i za ovo je potrebno vreme. Mama je govorila ’Život je prekratak, pomiri se sa njim’. Moja mama je uvek znala tačno šta želim i njena intuicija je bila iznenađujuće jaka“ osvrnuo se on na pokojnu Johannah koja je znala da u životu nema vremena za besmislene svađe i ćutanja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nižu se problemi: Liam i Cheryl se ne slažu oko kluba za koji Bear treba da navija!

2 thoughts on “Liam Payne: Družio bih se opet sa Zaynom ako on želi!

  1. Hmmmm….. da li možda može dovesti da kad se 1D vrati sa pauze da se i Zayn vrati🤔🤔🤔 sve je moguće. Tko bi sve to volio? 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.