Selenatori besni: Da li je Liam Payne u novoj pesmi “ukrao” melodiju od Selene Gomez?

Liam Payne svoju solo karijeru gradi polako ali sigurno, i iako je njegov prvi singl “Strip That Down” postavio veliki hit, poslednji EP koji je objavio praktično je prošao nezapaženo. Liam se ipak ne predaje, tako da je sada objavio novi singl “Stack It Up”, i ovaj singl neće proći nezapaženo, ali razlog nije tako pozitivan – svet već optužuje Liama da je pesma ukradena!

Kada pesma liči na neku već objavljenu pesmu, to se često ne primeti odmah jer druga pesma i nije tako poznata, ali Liam ima problem jer su fanovi odmah primetili da njegova pesma liči na “Same Old Love” od Selene Gomez! Ovo svakako jeste jako popularna pesma i dovoljno je bilo čuti prve taktove da bi neko primetio sličnost!

Ovu pesmu radio je Ed Sheeran, koji uprkos svojoj popularnosti nekako uvek dospe u središte skandala vezanih za “ukradene” pesme, ali ovo nije prvi put da radi sa Liamom i One Directionom uopšte. Producent pesme je Steve Mac koji je zaslužan za velike hitove “Rockabye” i “Shape Of You”, pa deluje prosto nevrovatno da bi oni napravili nešto što bi oteli od Selene, ali poslušajte obe pesme pa sami procenite!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Selena se saoseća s Keshom: Teško je biti žena u muzičkom biznisu!

One thought on “Selenatori besni: Da li je Liam Payne u novoj pesmi “ukrao” melodiju od Selene Gomez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.