Katy Perry optužena za seksualno uznemiravanje!

Devojke su česte žrtve seksualnog uznemiravanja, ali u moru tih priča zaboravlja se činjenica da se isto dešava i muškarcima koji rade za bogate i moćne žene. Najnoviju priču u nizu izneo je model Josh Kloss koji je za Katy radio na spotu za “Teenage Dream”, a koji sad tvrdi da ga je Katy ponizila na tom snimanju.

Kako on navodi, Katy mu je na zabavi nakon završetka snimanja skinula gaće pred svima i pokazala genitalije. “Zagrlili smo se, a kad sam se okrenuo da bih joj predstavio mog prijatelja, ona mi je skinula gaće da bi se video moj polni organ”, objašnjava on u seriji Instagram postova.

“Možete li zamisliti koliko sam se jadno osećao? Kloss kaže da je ćutao sve vreme jer se bojao da više niko neće hteti da ga angažuje, ali sad je odlučio da progovori upravo zato što brojne slavne devojke isključivo pričaju da je seksualno uznemiravanje nešto što rade samo muškarci, a što nikakve veze nema sa istinom.

View this post on Instagram

I was supposed to minimize myself and stay PC to protect her “image” I listened and was a good boy. The fear sticks with you, when you are censored to protect someone else’s image. But in return treated like a prostitute and exposed in front of a group of her friends and other random people. Then you are shocked and you block it out, because you watch the face of children being uplifted by positive music she sang. And your mind is stuck trying to do your job and protect her bs image or be honest and help the global dialogue about power and abuse. And you hear over and over a million times that Males are the great evil on this planet. Meanwhile you know the truth POWER empowers what is corrupt in people, regardless of their gender. Folks I am putting us both out on display to increase and enlighten everyone. I don’t want money for this, Many of you project your own ambitions. I don’t want fame from this, that is why I stomached it and kept working, and kept supporting the “teenage dream” image. And this anniversary, and time elapse made me realize hey now is the time to let it out and let it go. Not one more day of hearing “How was Katy Perry?”

A post shared by Joshkloss (@iamjoshkloss) on

“Radim ovo jer ispada da su samo moćni muškarci perverzni. Međutim, i moćne žene su podjednako odvratne. To je bio jedna od najgorih poslova koje sam radio.” Katy ćuti povodom svega, ali bez obzira šta će biti, nemojte zaboraviti da se uznemiravanja dešavaju svima, bez obzira na pol, seksualnu orijentaciju, naciju, boju kože…

Pročitajte još  Mayin blog: Mojih top pet pjesama ove godine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Katy Perry optužena za seksualno uznemiravanje!

  1. Mene zanima jel ti muškarci umeju da se odbrane?Devojka ih napadne lepo je odgurne..Mislim stvarno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.