To je to: Liam Hemsworth pokrenuo razvod braka sa Miley Cyrus

I pored svih priča da je ovo još jedan raskid Liama i Miley u nizu njihovih raskida i da će sve doći na svoje mesto, i pored priča da Miley još nije razgovarala sa advokatom, Liam Hemsworth očigledno jeste, i ne želi da gubi vreme već je odlučan da okonča brak koji nije uspeo.

Naime, TMZ prenosi da je Liam u Los Anđelesu započeo brakorazvodnu parnicu, i da je odlučan da se razvede zakonski. Mileyina reakcija na sve ovo nije poznata, osim što smo znali da ona nije bila isprva rada da se razvede, ali imovina ni jedne ni druge strane neće biti ugrožena jer je par o tome razmišljao na vreme i potpisan je predbračni ugovor.

Ni Miley ni Liam nisu izneli javnosti šta je povuklo ovakav potez, ali je Miley u pesmi “Slide Away” već rekla da su oboje odrasli i dosta se promenili i da jednostavno nije išlo, a njeno divlje ponašanje ni Liam niti bilo ko ikad može da smiri.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Hemsworth

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Glasanje je završeno: Pravimo kviz o Nickelodeon serijama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.