Miley Cyrus razrešila dileme: Nema udaje, hoću još da živim!

Mnogi parovi i nakon ulaska u brak ne menjaju mnogo svoje navike ali za Miley Cyrus to očigledno neće biti tako pa zato i kaže da udaju ne planira u dogledno vreme iako mediji vrlo često pišu o tome.

“Ja ne razmišljam o braku”, priča ona za časopis Grazia. “Imam 24 godine. Nadam se da ću živeti još malo. Imam puno toga proživim pre nego što se udam.” Miley kaže da je veoma iznenađena što je uopšte u vezi sa Liamom Hemsworthom kojeg je upoznala 2010. godine kad su snimali film “The Last Song”.

“Pre tri godine da mi je neko rekao da ću biti ovde gde jesam i da ću biti srećna sa ovim čovekom, bila bih zapanjena. Uživam u svemu. U nekim vezama izgubite sebe a ja sam u ovoj više svoja nego kad sam bila singl. Ne znam šta će doneti tri naredne godine ali ako je moguće da budem još srećnija nego što sam bila, prihvatiću to.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Slomljena: Miley Cyrus se oprostila od svog malog praseta

3 thoughts on “Miley Cyrus razrešila dileme: Nema udaje, hoću još da živim!

    1. Ne, misliš da tu ima nečeg interesantnog za vas? To je sve o starijim zvezdama o kojima inače ne pišemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.