Svađe oko dece: Miley Cyrus i Liam Hemsworth otkazali venčanje!

Miley Cyrus je iznenađujuće tiha neko vreme, a nedavno je čak i pobrisala sve slike sa svog Instagram profila. Ipak, dok je možda bilo logično pomisliti da ona sprema novi album, čini se da su u pitanju lični problemi.

Kako danas piše OK! Australia, Miley i Liam su otkazali svoje venčanje i raskinuli jer su često imali svađe oko toga kad bi trebalo da zasnuju porodicu. Dok je Liam želeo da to uradi odmah, Miley mu je stalno odgovarala da nije spremna na takav korak. “On želi decu i ne želi to više da odlaže ali Miley planira drugo vreme za to… Njemu je slomljeno srce”, priča jedan izvor.

“Miley stalno odlaže i venčanje pa je Liamu dosta toga… Ne slažu se dobro prethodnih meseci. Ona nikad nije ni htela da se uda. Svi to kapiraju sem Liama. Njegova porodica ga preklinje da to uvidi, ali je on verovao Miley. Zato se sad oseća kao idiot”, piše još u tabloidu. Ipak, niko ne zna da li su njih dvoje još uvek zajedno ili ne.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za petak, 8. januar 2016. godine

3 thoughts on “Svađe oko dece: Miley Cyrus i Liam Hemsworth otkazali venčanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.