Nije imao više strpljenja: Evo zašto je Liam Hemsworth pokrenuo razvod sa Miley!

Liam Hemsworth i Miley Cyrus ovih dana su najaktuelnija saga u medijima, ne samo jer je Liam odlučio zakonski da se razvede od Miley ni ne čekajući da razmisli o drugoj šansi, nego i zbog Mileyinih postupaka otkad su njih dvoje razdvojeni. Upravo ti Mileyini postupci povukli su Liamov potez jer on isprva nije planirao razvod.

Čak i Liamova porodica je mislila da će on pružiti drugu šansu Miley, ali sudeći po rečima izvora za E! News, njemu je u jednom momentu zaista “pukao film”! “Iako su Liam i Miley već neko vreme samo razdvojeni, Liam je odlučio definitivno da pokrene parnicu kada je video Mileyine slike na kojima se ljubi sa Kaithlynn Carter. To je bio momenat kada je shvatio da dalje ne može” ispričao je izvor.

Na kraju krajeva, Mileyina pesma “Slide Away” bila je još jedan znak da njihovoj vezi ipak nema povratka. “Sve je to jednostavno, zaljubili smo se kad smo bili mladi, sad smo drugačiji ljudi” peva ona u toj pesmi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Hemsworth

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Znate li ko su Destiny Hope ili Chloe Celeste Hosterman? Ovo su prava imena slavnih mladih zvezda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.