Vaše zvezde za četvrtak, 22. avgust 2019. godine

Svoj 24. rođendan danas britanska muzičarka Dua Lipa.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Ne drži vas mesto, a posla imate previše. Niste sposobni da završite sve obaveze što može dovesti do pada energije i kolapsa. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Uživate blagonaklonost uticajnih lica. Ipak, ne opuštajte se previše jer su u pitanju ljudi koji od vas, zauzvrat, očekuju bezgraničnu lojalnost. Može se desiti da vas neko od njih primora na poteze kojima biste sebe iskompromitovali.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći ćete napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Ovo može biti vaš dan. Uspešni ste i preduzimljivi, pozitivna energija vas nosi tako da se i neke druge stvari rešavaju same od sebe. U naletu euforije zaboravljate na one ljude koji su vas bodrili kada je bilo najteže. Budite prizemniji.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Skloni ste preuveličavanju. Usmerili ste se na nešto što je potpuno nevažno. Na udaru je partner, kome pokušavate da demonstrirate svoju moć. Vaša nedodirljivost nije beskrajna, a ako se ne zaustavite na vreme, sledi pravi fijasko.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje vas može dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom, već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Osećate kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.