“Dosta mu je poniženja”: Liam Hemsworth se više ne vraća Miley Cyrus!

Iako su svi mediji juče pisali da Miley Cyrus nije spremna da se razvede i da još nije poklenula razgovor sa advokatom i ostale formalnosti, Daily Mail danas je izneo razgovor sa izvorom iz Australije koji kaže da nema šanse da Liam Hemsworth ovoga puta oprosti Miley i da je sada stvarno kraj!

Liam je trenutno u Australiji sa prijateljima i pokušava da zaboravi sve što se desilo, ali ga posebno stresira drama u medijima oko razvoda – njegov prijatelj je za NW ispričao koliko loše se Liam oseća. “Liamu je muka od poniženja. Čim su se venčali, Miley se vratila starom načinu života – odlascima na žurke. Možda su se ranije rastajali i ponovo sastavljali, ali više nema povratka” ispričao je Liamov prijatelj.

Izvor za The Sun kaže i da se Liamova porodica brine zbog jednog detalja: “Miley i Liam sve vreme govore da su ‘rastavljeni’ a ne ‘pred razvodom’, za šta se njegova porodica posebno boji, jer možda će njih dvoje ostaviti prostora da se kasnije pomire. Brak je već dugo bio toksičan, oni nisu jedno za drugo” otkriva izvor.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Taylor odgovara na Mileyne kritike: Ona je samo ljubomorna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.