Liam Hemsworth preko društvenih mreža saznao za svoj razvod!

Samo sedam meseci nakon sklapanja braka, Miley Cyrus i Liam Hemsworth su odlučil da ga okončaju, a od tad ne prestaju optužbe na račun pevačice i njenog izuzetno nekorektnog ponašanja. Osim što se pojavilo više dokaza da ga je ona varala sa Kaitlynn Carter, sad su procurele informacije i da je Liam o razlazu saznao preko društvenih mreža, dakle zajedno sa ostatkom sveta.

Mileyin tim je 10. avgusta objavio vest da je brak gotov, i to kao reakciju na slike Miley sa Kaitlynn koja joj je sad devojka. Prilično pouzdani Page Six sad navodi da Liam nije znao da će vest o razvodu biti objavljena na taj način, pogotovu jer on nije hteo razvod i borio se da sačuva brak.

Javnost je već znala da je njihov brak u krizi jer mesecima nisu živeli zajedno, a prestali su i da nose burme. Interesantno, Mileyini prijatelji govore da je i ona pokušavala da spasi brak, ali činjenica da je u međuvremenu započela vezu sa devojkom baš joj i ne ide u prilog. Nakon što je sve ovo izašlo u javnost, Liam je bio taj koji je podneo zahtev za razvod braka 21. avgusta, ali čitav proces teško da će biti završen pre kraja godine.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liam Hemsworth

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Miley Cyrus proslavila Dan zahvalnosti sa dečkom u krugu porodice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.