Taramount vam poklanja 3×2 karte za tinejdž horor “Jezive priče iz mraka”!

Amerika, 1968. godine. Promene se osećaju u vazduhu. Samo naizgled daleko od nemira u velikim gradovima, nalazi se varoš Mil Veli, gde već generacijama vladaju senke porodice Belous – ovo je samo uvod priče filma za koji vam Taramount film poklanja karte!

Režija: André Øvredal
Uloge:  Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush
Scenario: Dan Hageman, Kevin Hageman
Žanr: Horor

Na svom imanju, na samom obodu grada, Sara, mlada devojka sa zastrašujućim tajnama pretvorila je svoj izmučeni život u niz jezivih priča, napisanih u knjizi koja prevazilazi vreme. Te priče pronašle su način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom.

Taramount film vam poklanja 3×2 karte za ovaj film, a ukoliko ih želite, odgovorite nam na nagradno pitanje na Instagramu u komentarima objave koju vidite iznad! Dobitnike ćemo objaviti do petka, i projekcija filma je u nedelju, 25. avgusta, u BEOGRADU u bioskopu Tuckwood u 20:20h!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.