Liam Hemsworth ostavio Miley zbog divljačkog ponašanja!

Miley Cyrus i Liam Hemsworth saopštili su da više nisu zajedno, a mediji sad prenose kako najveću zaslugu za to ima ponašanje Miley Cyrus na Met Gala ceremoniji 4. maja kad je još jednom pokazala svoju divlju stranu. Za Liama to je ovaj put bilo previše, pa je on odlučio da njihov brak nema budućnost.

“Ona mu je lizala lice pred kamerama na crvenom tepihu, pripijena je igrala uz druge ljude na plesnom podijumu i stalno se hvatala za međunožje”, priča jedan izvor za OK! magazin. “Njemu baš ne prija kad se ona tako ponaša. Ne voli tu njenu stranu jer je on totalna suprotnost.”

Sem toga, navodi se da je Miley jako nezrela za svoje godine. “Ponaša se kao tinejdžerka. Liam želi ženu koja bi htela da dobije dete, a ne da ide po klubovima”, dodaje isti izvor. Da u ovome veoma verovatno ima istine govori nam to što par posle te večeri više nikad nije viđen zajedno na nekoj ceremoniji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.