Miley Cyrus & Liam Hemsworth: Uhvaćeni u poljupcu na afterpartiju!

Liam-Hemsworth-Miley-Cyrus-snuggled-up

Na žurki održanoj nakon dodele Golden Globesa, pop superzvezda i njen nekadašnji verenik navodno su viđeni kako se “ljube i drže za ruke”!

Miley Cyrus i Liam Hemworth raskinuli su u septembru 2013. godine, nakon 15 meseci duge veridbe, ali glasine o pomirenju ovog slavnog para počele su da cirkulišu negde oko nove godine, nakon što su nekadašnji ljubavnici viđeni kako praznike provode zajedno u Liamovoj rodnoj Australiji. A upravo ovih dana, pojavio se i novi dokaz da stvari između pevačice i glumca postaju veoooma ozbiljne.

Liam-Hemsworth-his-fiancée-Miley-Cyrus-attended-Australians

“Ljubili su se i držali za ruke,” izjavio je za Us Weekly očevidac koji je bio na žurki održanoj nakon dodele Zlatnih globusa, dodavši da su Miley i Liam kasnije zajedno napustili dvoranu. “Njih dvoje se ovih dana redovno viđaju, ali – pre nego što javno obznane da su ponovo par – Liam i Miley još uvek žele da vide kuda će ih sve to odvesti. Ona tvrdi da je oduvek volela Liama i da će ga voleti zauvek. A njemu to još niko nije rekao u životu. Liam shvata da je ona u jednom periodu svog života eksperimentisala i odrastala. On se jeste povukao da bi joj omogućio da radi šta želi, ali Miley je oduvek imala posebno mesto u njegovom srcu.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram, Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.