Liam Hemsworth: Morao sam da raskinem sa Miley!

Miley-Cyrus-Bikini-Hawaii-Liam-Hemsworth-Pictures

Liam Hemsworth izazvao je pravi šok kad je raskinuo veridbu sa Miley Cyrus 2013. godine a danas kaže kako je to definitivno moralo da se desi!

“Kad ja nešto osećam, onda to i uradim”, priča on o veridbi za magazin GQ. “Baziram moje odluke na osnovu toga šta će me usrećiti, šta mislim da je ispravno i šta želim da radim – ne brinem za ništa drugo sem toga.” Liam i Miley danas su ponovo zajedno a tvrdi da se to dešava upravo zato što su prethodno raskinuli.

“Naravno da nam je bilo teško. Međutim, tad smo išli u suprotnim smerovima i to je moralo da se desi. Bili smo jako mladi i to je bila dobra odluka – to nam je bilo potrebno”, pojašnjava on. Liam kaže da njih dvoje ne govore mnogo o svojoj vezi ali da to i nije potrebno! “Ljudi sve ukapiraju, već su to učinili. Oni nisu glupi. Ja jednostavno ne volim da pričam o tome jer obično kažem nešto pogrešno i to samo iskomplikuje stvari. Bolje mi je da ćutim!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Glasanje je završeno: Pravimo kviz o Nickelodeon serijama!

One thought on “Liam Hemsworth: Morao sam da raskinem sa Miley!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.