Mama joj uzela telefon, pa Arianatorka iz frižidera održava svoj fan profil!

Skoro neverovatno da bi bilo istinito…dokle su fanovi spremni da odu da bi nastavili da podržavaju svoju omiljenu zvezdu 🙂 Ova devojka, Dorothy, stvarno je nadmašila čak i samu sebe u neverovatnoj snalažljivosti u pokušaju da svoj fan profil posvećen Ariani Grande održi u životu, čak i nakon što joj je majka oduzela telefon!

Da voljenje svog idola nema cenu, pokazala je Dorothy, koja je uspela da tvituje sa skoro svakog električnog uređaja u svojoj kući. Priča je naime počela tako što je Dorothy postavila na svoj Twitter nalog, koji je u tom trenutku brojao nešto više od 500 followera, sliku Ariane kako plače uz opis “odlazim zauvek, majka mi je uzela telefon. Nedostajaćete mi puno, plačem upravo, zbogom #ACNL”

Sve bi to bilo u redu da ovaj sumnjiv hešteg nije zbunjivao sve. Međutim, njega je razjasnila Dorothyna MAJKA, koja je objavila tvit u kome kaže da je saznala da Dorothy koristi svoj Nintendo da bi tvitovala, što objašnjava hešteg #ACNL koji je skraćenica za Animal Crossing: New Leaf igricu preko koje se može tvitovati.

Mislili ste da je ovome kraj? Dorothy je rešila da ode korak dalje. Sledeći tvit je bio sa Dorothynog Wii-a, preko Minecraft aplikacije! Ona je tu objasnila ukratko šta se dešava i da će joj biti malo teže da bude aktivna jer joj je majka uzela i Nintendo.

Neki fanovi su joj pružili podršku i čak u šali rekli da je sledeće što će se desiti da će Dorothy tvitovati iz radijatora ili frižidera…ali polako, doći ćemo i do toga.

Dorothy je u danima koji su usledili tvitovala sa svog DS-a, kao i sa telefona drugarice, ali jedno veče je definitivno prevazišla i samu sebe kada je tvitovala iz svog FRIŽIDERA. Naime, ona ima LG pametan frižider sa koga može da se pristupi Twitteru, a postoji i dokaz da je tvitovala odavde, kada se ukuca ime frižidera kao izvor tvita, jedini tvitovi koji iskaču su upravo ove hrabre devojke.

Ona se nije oglašavala od ovog tvita, a kako izgleda, ostaje nam jedino da čekamo da joj majka vrati sve uređaje, a i da vidimo kako će Dorothy reagovati na ovoliku popularost njenog naloga, koji sada broji oko 16 hiljada followera 🙂

Pročitajte još  Blic kviz sa Ari: Možete li da previdite njene odgovore? (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

5 thoughts on “Mama joj uzela telefon, pa Arianatorka iz frižidera održava svoj fan profil!

  1. Ne znam sta da kazem, bukvalno placem. A znate li mozda gde mogu da nabavim ovakav frizider, mozda mi nekad zatreba kao njoj? 🤣

    1. Ona se snasla da odrzi svoj fan profil jer je mnogo voli i to nije jadno sta bi ti uradila da tebi oduzme sve i da ne mozes da odrzavas svoj fan profil???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.