Madonna stala u odbranu Miley Cyrus: Ti nemaš za šta da se izvinjavaš!

Miley Cyrus prolazi kroz težak period s obzirom da je Liam Hemsworth započeo njihovu brakorazvodnu parnicu, a svi osuđuju javno njeno ponašanje sa Kaithlynn Carter – Miley je zbog toga morala da tvituje o tome da je svesna nekih svojih grešaka u prošlosti, ali zvezde sada staju na njenu stranu masovno!

Prva se oglasila Madonna, i to rečima da Miley ne treba da se izvinjava za svoj način života pre udaje, pa i sad: “Hvala bogu, ti si devojka koja je živela život, čovek si, nema potrebe da se izvinjavaš” napisala je ona.

Nakon Madonne javio se Juicy J sa rečima: “volimo te Miley, ostani jaka”, a zatim se priključila Bella Thorne koja živi “sličan” buran način života kao Miley. “Sviđa mi se ovo što si rekla, sve od srca. Potrebno je mnogo da se ovako nešto ispriča. Volim svaku verziju tebe. Savršenstvo je nesavršenost i to je činjenica” napisala je Bella u znak podrške.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Selena Gomez o Demi i Miley: Drago mi je što smo sve toliko različite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.