Vreme je za odmor: BTS proglasio pauzu!

Posle šest godina bez stajanja, i momci iz BTS-a zaslužuju odmor. Bend je vredno radio od 2013. godine, pa sve do sad u cilju da svoju karijeru probijaju sve više i više. A sada, konačno, posle svih tih godina, oni su rešili da uzmu zasluženi odmor.

BigHit Entertainment je na Twitteru podelio da momci planiraju da uzmu pauzu prvi put posle njihovog debia. Svaki od momaka će iskoristiti odmor na način na koji njemu najviše prija, a agencija želi da im omogući da provode svoje dvadesete kako dolikuje, što znači da će pauza trajati malo duže. Takođe su zamolili fanove da, ukoliko nalete na nekog od članova benda, da budu uviđavni i da razmotre da je on ipak na odmoru, što zapravo znači da im daju prostora da zaista odmore.

Fanovi su iznenađujuće lepo prihvatili ovu vest, pa su se pojavili i komentari poput “Nikad nisam bila srećnija, momci zaista ZASLUŽUJU da se odmore” i “iskreno ja mislim da je ovo najbolja objava ikad, stvarno se svim srcem nadam da će bts uživati u ovoj pauzi i skupiti energiju za nove divne stvari koje će se desiti u budućnosti”. Nije još tačno precizirano kada će se bend vratiti, niti šta imaju u planu kad se vrate, pa nam ostaje samo da čekamo.

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: Fenomenalna Demi, Taylor Swift će srušiti BTS sa vrha!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Vreme je za odmor: BTS proglasio pauzu!

  1. Drago mi je da idu na odmor, zaslužili su. Nikad nisam vidjela da se neko toliko trudi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.