Kylie Jenner prodala deo svoje kompanije za 600 miliona dolara!

Kylie Jenner ne bi uspela da postane milijarderka bez svog imena (odnosno prezimena) i bez odlične strategije koju ima dok gradi biznis. Očigledno je da je i ovaj put Kylie odlučila da povuče vrlo mudar potez, pa da deo svoje kompanije Kylie Cosmetics proda za impresivnih 600 miliona dolara!

Naime, novi vlasnik 51 procenta Kylieine kompanije je Coty Inc. odnosno glavnog saradnika brendova poput CoverGirl, gdh i OPI! “Kylie i Coty ulaze u strateško partnerstvo koje će unaprediti Kyliein beauty biznis” rečeno je na konferenciji, i potvrđeno da će i dalje Kylie biti zaštitno lice svog brenda i da će se ime kompanije promeniti samo u Kylie Beauty.

Kylie će ova saradnja omogućiti da se fokusira samo na svoju kreativnost i “olakša” sebi posao, a saradnja sa globalno popularnim brendovima govori o tome i da će njeni proizvodi sada verovatno biti dostupniji široj publici!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Preslatko: Stormi u Met Gala autfitu svoje majke!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.