Camila Cabello: Početak veze sa Shawnom je bio baš neprijatan!

Camila Cabello uradila je intervju za magazin Rolling Stone gde je pričala o svemu vezanom za njenu karijeru, ali i privatan život. Samim tim, bilo je reči i o njenoj vezi sa Shawnom Mendesom, a Camila je govorila o onom periodu gde su njih dvoje bili izuzetno bliski, ali su uporno pričali javnosti da nisu u vezi.

Dok smo snimali pesmu “I Know What You Did Last Summer”, baš sam se zbližila sa njim i bio mi je više od prijatelja”, priča Cam. “Mislim da je i on to mislio, ali bilo smo zaista mladi, a on je osećao pritisak u karijeri. Mislim da nismo znali šta da radimo sa tim osećanjima. Bio je to onaj neprijatan osećaj gde smo se oboje sviđali jednom drugome, ali nismo bili zajedno. Bilo je baš čudno. Energija je bila prisutna od starta, ali posle te pesme, više nismo provodili puno vremena zajedno. Naši putevi nisu se ukrštali romantično dok nismo ponovo počeli da se družimo i pišemo. Meni se tad sve vratilo”, zaključuje ona, a ostatak već znamo!

Camila nam otkriva i da nikako nije buntovnica po prirodi! “Sigurna sam da sam bila loša prema nekome, ali slučajno. Ja sam vam toliko osetljiva da nema šanse nekog namerno da povredim. Ne kažem to da bih zvučala sjajno i čisto – jednostavno se ne sećam da sam tako nešto uradila. Najluđa stvar koju sam uradila jeste dok sam bila u Fifth Harmony. Jednom smo se izmigoljile i ušle na žurku koja se dešava u hotelu. Imali smo 16 godina i obezbeđenje i tim su nas tražili sve vreme. Eto, nije mi neki odgovor: Poslednji put sam bila buntovnica kad sam imala 16 godina!” Camila se sprema da naredne godine ide na veliku turneju, a mi se nadamo da ima šanse da ona obuhvati i nas!

Pročitajte još  Famoza intervju sa EXIT festivalom: Kad glasate na koncertnoj anketi, znajte da EXIT sve to čita!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.