Harry Styles “sahranio” Zayna Malika i nije mu žao!

Liam Payne, Louis Tomlinson pa i Niall Horan ranije su govorili o Zaynu Maliku sa dosta gorčine, ali Harry Styles kao da se držao po strani. Ipak, sve se promenilo prethodnog vikenda kad je Harry tokom gostovanja u šou Saturday Night Live imao skeč gde je praktično “sahranio” Zayna Malika, izbrisavši ga iz postojanja!

U toku svog monologa, Harry je rekao, “Ne znam da li ste to čuli, ali ja više nisam u bojbendu. Ja sam čovek bend sad. Bio sam u One Directionu, kako bi bilo ludo da su oni ovde večeras? E pa nisu. Ali, ne bi li bilo ludo da ipak jesu? Ali nisu.” On je onda ipak spomenuo koliko mu ostatak grupe znači, barem najveći deo grupe! “Ja volim te momke, oni su mi braća. Niall, Liam, Louis… i Ringo. Da, to je otprilike to.” Naravno, sve ovo je bio skeč jer je SNL humoristički šou, ali kako se kaže, u svakoj šali ima i nešto zbilje! Simon Cowell jeste nedavno predvideo da će se momci vratiti kao petorka u roku od pet godina, ali možda je to ipak bilo previše optimistično!

Mediji danas pišu da je Harry zadovoljan što je uradio ovako nešto, a ako se pitate ko je Ringo kojeg je on spomenuo, u pitanju je Ringo Starr, koji je baš prvi napustio čuvenu grupu The Beatles još 1968, baš kao što je i Zayn Malik prvi napustio One Direction! Zayn koji je totalni introvert teško da će se oglasiti povodom svega, jer njega muče druge muke. On zbog svoje povučenosti nikako ne uspeva da se ohrabri i krene na turneju, pa čak ni da uživo promoviše svoju muziku, što je najgora stvar koju jedan muzičar može da uradi sebi.

Pročitajte još  Sel poručuje Biebsu: Ti si me oterao u ruke Niallu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.