Kylie Jenner se i dalje mota oko Drakea!

Kylie Jenner živi singl život punim plućima i radi šta god želi – čini se da joj raskid sa Travisom Scottom prija da bi mogla još bolje da istakne svoju divlju stranu. Najaktuelniji “kandidat” u Kylieinoj okolini već neko vreme je Drake, i Kylie očigledno provodi vreme s njim vrlo rado!

“Ne čini se da je Kylie u vezi, viđa se sa Drakeom formalno, doduše, ali nije tu ništa ozbiljno” ispričao je izvor za People, i potvrdivši da se njih dvoje viđaju, ali i negirajući da je ljubav na pomolu.

Kylie osim ljubavnog plana ima i biznis pokret koji će promeniti smer njene karijere – deo svoje kompanije prodala je za 600 miliona dolara, a ne treba zaboraviti ni da je Kylie i mama! “Kylie je fokusirana na Stormi, ali naravno da je uzbuđena i zbog poslovnog plana. Ona i Travis provode vreme sa Stormi, ali je to više prijateljstvo među njima” zaključuje izvor.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nikad srećnija: Rihanna se ljubila sa Drakeom na koncertu, uradila tetovažu zbog njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.