Sprema se za dolazak deteta: Kylie Jenner gradi ogromnu palatu od dva miliona dolara?

Kylie Jenner najverovatnije sprema još nešto veliko za dolazak svog prvog deteta – veliku kuću u delu Los Anđelesa gde već poseduje jednu!

Kylie je sa majkom Kris i najboljom drugaricom Jordyn viđena na gradilištu, a ovaj ogroman projekat koji Kardashian-Jenneri imaju u planu procenjuje se da vredi oko 2,37 miliona dolara, ali i ta cena lako može da se pređe s obzirom na stvari koje Kylie zahteva – u ovom delu Los Anđelesa Kylie ima pravu palatu od 1,7 miliona a u komšiluku su joj i Drake i Miley Cyrus.

Priča se i da je Kylie spremna za sam čin porođaja zahvaljujući vežbama koje je učila sa drugaricom Jordyn, koja je prijavljena kao glavna osoba koja će nabavljati potrebne knjige o bebama i koja će joj pružiti pomoć u samom procesu učenja o ovome – Kylie, ipak, sve uči onlajn jer ne želi da bude viđena kako odlazi na časove, a vežbe uključuju disanje i sve druge tehnike koje bi pomogle Kylie da prevaziđe bolove.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nadmašila Ari: Kylie Jenner se obukla za 16000 dolara!

2 thoughts on “Sprema se za dolazak deteta: Kylie Jenner gradi ogromnu palatu od dva miliona dolara?

  1. Nesumnjam da ce biti pravi dvorec😊
    Famozo da li mozda toji link za PRENOS dodeljivanja GREMY nagrada?😮

    1. Hej, ti si nam pisala na IG? Nažalost, ide samo na američkoj televiziji CBS koliko znamo 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.